(ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ) ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ

  Την Τρίτη, 29.06.2021, θα επισκεφθεί την Άμφισσα ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, κ. Γεώργιος Βούτσινος.

  Με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα συναντηθούν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δελφών στις 11:30 π.μ., ο Βουλευτής Φωκίδας και Γεν. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Δήμαρχος Δωρίδας, κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, κ. Γεώργιος Δελμούζος, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, κ. Ευτυχία Λαμπίδη, καθώς και υπηρεσιακοί φορείς, αναφορικά με θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης, διά βίου μάθησης και υποδομών.

  Η Φωκίδα έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στην πρόκληση της λειτουργίας των νέων δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης – κατάρτισης, γεγονός που αποδεικνύεται από την πρόσφατη συμπερίληψη των υφισταμένων και τη σύσταση νέων δημόσιων Ι.Ε.Κ. στην Άμφισσα, για την επιλογή των οποίων δίνεται πλέον στους υποψήφιους των Πανελλαδικών η δυνατότητα υποβολής παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου.