ΔωρεΑ στο ΘεραπευτΗριο ΧρονΙων ΠαθΗσεων ΙτΕας

Ο Βουλευτής Φωκίδας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ, κ. Ιωάννης Μπούγας βρέθηκε σήμερα στο Γραμματικοπούλειο - Μπάλειο - Τρίγκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ιτέας, όπου μαζί με τον Πρόεδρο του ιδρύματος, τα μέλη του δ.σ. και εργαζομένους παρέλαβαν μία ακόμη παρτίδα φαρμάκων – δωρεά της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ). Η συνολική αξία των φαρμάκων που παρέλαβε το Ίδρυμα υπερβαίνει το ποσό των 25.000 ευρώ και καλύπτει το ήμισυ των ετησίων αναγκών του.

Ο Βουλευτής και η διοίκηση του Ιδρύματος ευχαρίστησαν θερμά τον Πρόεδρο, κ. Θεόδωρο Τρύφων, καθώς και τις εταιρείες – μέλη της ΠΕΦ για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ιτέας για την κάλυψη των αναγκών των τροφίμων και ασθενών σε φάρμακα.

Ο κ. Μπούγας δήλωσε ότι: «Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία απέδειξε πως στέκεται αρωγός στο έργο του Θεραπευτηρίου και, μέσω των συνεχών δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει, δείχνει έμπρακτη αλληλεγγύη σε πολλούς συνανθρώπους μας. Ειδικότερα, η ΠΕΦ προχώρησε σε δωρεά φαρμάκων πρώτης γραμμής, απαραίτητων για την κάλυψη αναγκών των τροφίμων και ασθενών του Θεραπευτηρίου. Ευχαριστώ επίσης την ΠΕΦ για τη δέσμευσή της να συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό έργο του Κοινωφελούς Ιδρύματος.»