ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

  Αγαπητές φίλες και φίλοι, προτεραιότητά μας είναι η Φωκίδα. Τις επόμενες ημέρες έχουμε σχεδιάσει και προετοιμάσει μια σειρά σημαντικών για το μέλλον του τόπου μας παρεμβάσεων και εκδηλώσεων.

  • Την προσεχή Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 17.30μμ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός θα εγκαινιάσει το νέο Γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Άμφισσα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την συμμετοχή του Υπουργού, του Γενικού Γραμματέα, του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ και τοπικών φορέων για τα υπό εξέλιξη έργα του Υπουργείου στην Φωκίδα και τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων μας.

  • Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την Διοίκηση του Γεωπονικού (Πρύτανης, Αντιπρύτανης, Πρόεδρος Τμήματος, Κοσμήτορας) εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας, τα μέλη ΔΕΠ, τον Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους, τον Αντιπεριφερειάρχη, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων κλπ για την περαιτέρω αναβάθμιση του Τμήματος και την ενδυνάμωση και ανάπτυξη της παρουσίας του Πανεπιστημίου στην Φωκίδα.

  • Στις 16 Δεκεμβρίου 2021 θα συζητηθεί για πρώτη φορά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το ζήτημα των αντισταθμιστικών και

  • Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 σε εκδήλωση που οργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής θα μιλήσει για το πιο σημαντικό έργο στον τόπο μας, το τμήμα Μπράλλος – Άμφισσα του διαγώνιου οδικού άξονα Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο.

  Με σχέδιο, όραμα, στρατηγική, τεκμηρίωση, αποφασιστικότητα και δυναμισμό θα φέρουμε την Φωκίδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για να πάρει επιτέλους τη θέση που της αξίζει.