ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

   Ο Βουλευτής Φωκίδας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ κ. Ιωάννης Μπούγας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2023, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο Μέγαρο Μαξίμου.

   Κατά την συνάντηση, ο Βουλευτής Φωκίδας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το έντονο προσωπικό του ενδιαφέρον για όλα τα θέματα της Φωκίδας και την διαρκή συνεργασία του για την αντιμετώπισή τους και τον ενημέρωσε για την πρόοδο των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, συγκεκριμένα: α) το τμήμα του Διαγώνιου Άξονα «Μπράλος–Άμφισσα», β) τον παραλίμνιο αγωγό λυμάτων της λίμνης Μόρνου, γ) τον Ταμιευτήρα Τολοφώνα και το αρδευτικό έργο διανομής και μεταφοράς στη θέση «Χάρμισκο», δ) την σύσταση φορέα διαχείρισης του ελαιώνα της Άμφισσας, ε) την κατασκευή του έργου για την αντιμετώπιση των βραχοπτώσεων στους Δελφούς και στ) την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου στην Άμφισσα.

   Η υλοποίηση και έγκαιρη ολοκλήρωσή τους δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την Φωκίδα και θα έχει ασφαλώς πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα για την ευρύτερη περιοχή.

   Στη συνάντηση συζητήθηκαν επιπλέον τα σημαντικά έργα, που δρομολογούνται για την επόμενη τετραετία στη Φωκίδα από την κυβέρνηση της ΝΔ, με πιο εμβληματικά: την παράκαμψη των Δελφών, το σύγχρονο συνεδριακό κέντρο, αλλά και τη συνέχιση των έργων για την αποπεράτωση του Διαγώνιου Άξονα «Λαμία–Ιτέα–Αντίρριο».

   Αναλυτική αναφορά στο πρόγραμμα της ΝΔ για την Φωκίδα θα γίνει από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Φωκίδα.