ΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΔΩΡΙΔΑΣ

  Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε την Δωρίδα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστος Τριαντόπουλος αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, ο οποίος αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την ανακούφιση και αποκατάσταση των ζημιών, που υπέστησαν όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές του προηγούμενου καλοκαιριού, στο σχέδιο ανασυγκρότησης των περιοχών, που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα αναγκαία μέτρα πρόληψης για να μην επαναληφθούν παρόμοιες τραγωδίες στον τόπο μας και στην χρηματοδότηση που ήδη έλεβα και πρόκειται να λάβει ο Δήμος Δωρίδας.

    Μετά την σύσκεψη στο Δημοτικό κατάστημα, ο Υφυπουργός με τον Βουλευτή Φωκίδας συνάντησαν κομματικά στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ Δωρίδας και έγινε μια ευρεία συζήτηση και διάλογος για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, τόσο τοπικά, όσο και γενικότερα. Στην ουσία ήταν η πρώτη συνάντηση μετά την χαλάρωση των μέτρων της πανδημίας.

      Τρία κυρίως πράγματα εντυπωσίασαν:

    Ότι η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από δεκάδες στελέχη, αν και η συνάντηση έγινε πρωινή ώρα εργάσιμης ημέρας, όταν άλλα κόμματα με κινητοποίηση και προετοιμασία ημερών και παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών τους, «καταφέρνουν» να συγκεντρώσουν μονοψήφιο αριθμό ατόμων.

    Παρά τις επιμέρους προσεγγίσεις για τοπικού χαρακτήρα ζητήματα, όλοι όσοι παρευρέθηκαν συμφώνησαν και αναγνώρισαν ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει το καλύτερο δυνατό για την Χώρα και είναι η πρώτη φορά, που Κυβέρνηση δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το νομό μας και προχωρά σημαντικά έργα για τον τόπο μας.

    Όλοι δεσμεύτηκαν ότι ενωμένοι στις επόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε το ποσοστό της ΝΔ στη Φωκίδα και ειδικότερα στη Δωρίδα να είναι μεγαλύτερο αυτού που πέτυχε η παράταξη το 2019.

    Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να μειώσουν τη δυναμική της ΝΔ στην Φωκίδα η πραγματικότητα τους διαψεύδει.