ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ. Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΙΩΠΗΣΕ ΓΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ

  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε χθες ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήριζε την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Ήταν -όπως τονίζει η ίδια- μια πράξη χυδαιότητας, τοξικής πόλωσης και διχασμού, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός.
  Προφανώς έχει πιστέψει ο κ. Βερναρδάκης, ότι παρομοιάζοντας την Υπουργό Παιδείας με μια υπόδικο, θα μπορούσε να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Και πράγματι, την κέρδισε, αλλά δεν την άντεξε. Αναδεικνύοντας την χυδαιότητα που εκπέμπεται όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από το κόμμα του, προκάλεσε τόσο έντονες και πολύπλευρες αντιδράσεις που αναγκάστηκε τελικά να αποσύρει το βίντεο που ανέβασε και να ζητήσει συγνώμη από την Νίκη Κεραμέως. Ούτε ο κ. Τσίπρας, όμως, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασαν την άθλια επίθεση του. Κι ούτε φυσικά πρόκειται για μεμονωμένο φαινόμενο. Η τοξικότητα και η χυδαιότητα αποτελούσαν και αποτελούν βασικά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι πορεύτηκε κι έτσι θα θα πορευτεί προς τις εκλογές.