Ευχαριστήριες επιστολές προς τους συνδιοργανωτές της Ημερίδας “Οφέλη και ευκαιρίες για την περιοχή της Φωκίδας από την κατασκευή μέχρι και την αποπεράτωση του τμήματος “Μπράλος-Άμφισσα”

Ευχαριστήριες επιστολές απέστειλε σήμερα ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Φωκίδας κ. Μπούγας Ιωάννης  προς τους συνδιοργανωτές καθώς και σε όσους συμμετείχαν στην ημερίδα με θέμα «Τα οφέλη και οι ευκαιρίες για την περιοχή της Φωκίδας  αλλά  και της ευρύτερης περιοχής από την κατασκευή μέχρι και την αποπεράτωση του τμήματος «Μπράλλος- Άμφισσα» του διαγώνιου οδικού άξονα  «Λαμία- Ιτέα-Αντίρριο», η οποία διεξήχθη την Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας.

Ειδικότερα ο κ. Μπούγας απέστειλε ευχαριστήριες επιστολές στο συντονιστή της εκδήλωσης κ. Νίκο Καραγιάννη, δημοσιογράφο, στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταικούρα, στην Υφυπουργό Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, στην Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κα Χριστίνα Αλεξοπούλου καθώς και  στους εισηγητές της ημερίδας κα Μαρίνα-Σελήνη Κατσαίτη, Αναπληρώτρια καθηγήτρια, Πρόεδρο Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης ΓΠΑ, κα Πέγκυ Αραβαντινού-Τζε, Περιφερειακή Σύμβουλο Π.Ε. Φωκίδας ΠΣΤΕ, Αρχιτέκτων-Μηχανικό-Οικονομολόγο, κ. Πάνο Λούκα, Διευθύνων Σύμβουλο της  «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.», κ. Πάνο Λώλο, Πρόεδρο Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνο Κυρίτση, Σύμβουλο Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Απόστολο Κενανίδη, Πρόεδρο Ομοσπονδίας Φορτηγών, Αυτοκινητιστών Ελλάδας Εμπορευματικών και Οδικών Μεταφορών (ΟΦΑΕ) &  Αντιπρόεδρο Ε.Ε.Σ.Υ.Μ., κ. Δημήτριο Κατσώχη, Πολιτικό Μηχανικό Συγκοινωνιολόγο, Μέλος Δ.Δ. Ε.Ε.Σ.Υ.Μ. για την παρουσία τους καθώς και για τη σπουδαιότητα των παρεμβάσεων τους αναφορικά με το έργο και την ανάπτυξη των πλεονεκτημάτων που θα επιφέρει στην περιοχή της Φωκίδας. Ευχαριστήρια επιστολή εστάλη και στον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, Πρόεδρο Επιμελητήριου Βοιωτίας για τη συμμετοχή του Eπιμελητηρίου Βοιωτίας στην ημερίδα.

Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Βασίλειο Αυγερινό για τη συνδιοργάνωση της ημερίδας από την οποία προέκυψαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, ήτοι για τα οφέλη του έργου κατά το στάδιο της κατασκευής του, όσο και κυρίως για τις δυνατότητες που μπορεί να προκύψουν μετά την περάτωση και παράδοσή του.

Ioannis Bougas

·  Γεννήθηκε στην Άμφισσα την 21η Οκτωβρίου 1964

· Αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο Άμφισσας το 1982 και εισήχθη το ίδιο έτος στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Previous
Previous

Συνάντηση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, κ. Ιωάννη Μπούγα με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Next
Next

Αναβαθμίζεται σε Ανώτερη Σχολή Τεχνικής Κατάρτισης το ΔΙΕΚ Τουρισμού Γαλαξειδίου