Μήνυμα Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Φωκίδας, Ιωάννη Μπούγα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης του μεγαλειώδους Αγώνα για την ελευθερία και ανεξαρτησία του ελληνικού λαού.

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου με τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ανυψώνει την ανθρώπινη φύση στη θεϊκή υπόσταση, αναπτερώνει την ελπίδα και ενδυναμώνει την πίστη στη θρησκεία και την πατρίδα μας.

Αποτίνουμε φόρο τιμής στους γνωστούς και άγνωστους αγωνιστές της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Εμπνεόμαστε από τον ηρωισμό και την αυταπάρνησή τους για την απελευθέρωση της Ελλάδας. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενωμένοι με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα για την ευημερία και την πρόοδο του Ελληνισμού.

Η Ελλάδα, με οδηγό τις αξίες και τα ιδανικά των προγόνων της, παραμένει ισχυρή, υπερασπίζεται την εθνική της κυριαρχία και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις των καιρών.

Ο Αγώνας για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Ισότητα και Δικαιοσύνη, διασχίζει τους αιώνες και παραμένει επίκαιρος και διαρκής. Σηματοδοτεί το μέλλον της εθνικής μας ταυτότητας.

Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες!

Ιωάννης Δ. Μπούγας

Υφυπουργός Δικαιοσύνης

Βουλευτής Φωκίδας

Ioannis Bougas

·  Γεννήθηκε στην Άμφισσα την 21η Οκτωβρίου 1964

· Αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο Άμφισσας το 1982 και εισήχθη το ίδιο έτος στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Previous
Previous

Συμμετοχή Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Φωκίδας, Ιωάννη Μπούγα στο 2ο STAR Forum Λαμίας

Next
Next

Ψηφιοποίηση Της Διαδικασίας Των Μικροδιαφορών Μέσω Του Προγράμματος TJENI